Astrid - Én is a Vénuszról jöttem

Örök Tavasz Szigete – Nászutasokként

Előzetes: A Ti hangotok 2017 egy olyan pontja a blognak, amelyben minden hónapban más és más csudi-szuper blogger írásait olvashatjátok különféle témákban!   A júniusi vendégposzt írója a Norina Utazásai – Norina Travels blog szerzője. Be kell vallanom, ezzel a vendégeskedéssel csakis nyerni lehet, ugyanis  Norina által találtam egy új gyöngyszemet – egy számomra új… Tovább »

Nőiességet egy mosoly is jelenthet

Minden nő életében fontos szerepet tölt be a szépségápolás már kis kortól kezdve. Foglalkoztat minket milyen hosszú a hajunk, milyen alakú a körmünk és melyik testrészünkből tudunk előnyt kovácsolni. A héten az Our Beauty blog vendége voltam, a cél az volt, hogy a feltett kérdésekre válaszoljak, sok más nőtársammal együtt. Így összegyűlik egy teljes kép… Tovább »

Előszó

Vendégségben. Mit is jelent ez? Azt jelenti, hogy saját betűimet más asztalán tálaltam. Illetve azt, hogy más saját írását itt ezen az oldalon is elolvashatjátok. Tehát itt az én általam írt írások folytatása átvisz a vendéglátó blogger oldalára, ugyanígy fordítva is igaz. Így betekintést nyerhettek más nagyszerű blogokba is és ezáltal kellemes időt tölthettek el…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!