Astrid - Én is a Vénuszról jöttem

Miért utazz MÉG Rómába?

Miért Róma? 3 részes sorozatomban választ kapunk, miért érdemes az olasz fővárosba utazni. Mi az a nevezetesség, amit mindenképpen meg kell ismerni első ideutazásunk során. Kihagyhatatlan kötelező turista helyek. A város sokszínűsége kitűnik a bemutatott látványosságokból.   Többnyire választ kapunk arra, miért utánozhatatlan, időtálló, hithű és izgalmas. Róma egy megunhatatlan város, amely mindig tartogat magában újat… Tovább »

3 magyarországi bakancslistás hely, ahol semmi nincs, mégis van mit látni

Az Angel Style blog íróját Erát nemrég ismertem meg, és már elsőre nagyon szimpatikus volt, így mikor vendégséget hirdetett a blogján, én is jelentkeztem. Valami bakancslistás helyekről, utazással kapcsolatos témában egyeztünk meg. Hosszas mérlegelés során arra jutottam, hogy valami olyanról szeretném megírni az élményeimet, véleményemet, amelyek nem az elsődleges céljai a turistáknak, valami olyan ami… Tovább »

8 lépés, hogyan szervezz magadnak költséghatékonyan tökéletes nyaralást

DIY – NYARALÁS Azt gondolnánk a saját magunknak szervezett nyaralások, rengeteg munkával és szervezéssel járnak. Hogy bonyolultak és sokkal egyszerűbb bemenni egy utazási irodába, ahol a katalógusból csak rábökünk a megfelelő úti célra. Pedig igazából csak a vezérfonálnak kell meglennie, és onnantól kezdve, olyan, mint egy netes könyvrendelés a megszokott webhelyünkről.  A saját magadnak szervezett… Tovább »

Miért Róma? III. rész: „Minden út Rómába vezet!”

„Róma az örök város”, ahol az ott nyaraló próbálja felvenni az olasz stílus minden ritmusát. Az utcákon hangoskodó öltönyös férfiak és divatbemutatókon megjelenő darabokban sétálgató nők színes képet adnak a város temperamentumáról. Stílus, elegancia, divat, mind megtalálható egy séta alkalmával a többi lenyűgöző épület, vár, és tér mellett. Így ad egész képet magáról. Eddigi bejegyzésekben… Tovább »

Repülj varázsszőnyegen – Mesés Shiraz Hotel Egerszalók

Avagy mitől mesés a Shiraz Hotel?! (Kép forrása: shiraz.hu) Aladdin Csodaországban, ahol Jázmin hercegnővel egy igazi pihentető wellness napot tudnak eltölteni. Heves megyében Eger várostól 6 km-re Egerszalókon tálalható. Már a 4 csillagos hotel külső építészete is harmonizál a kultúra sajátságos stílusával. A recepcióra érve bizsergető érzés fogja el az embert, ugyanis már a bejáratot… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!