Astrid - Én is a Vénuszról jöttem

Honnan tudhatod?

honnantudhatod Hogy mit? Azt a bizonyos tényt, amelyet visszaigazolásával adhat, azt, amit annyira várnál. Amit kizárólagosan csak tőle várnál. Hogy mit? Hogy szeret, hogy gondol rád, hogy hiányzol neki, mikor nem vagy mellette eszébe jutsz, hogy fontos vagy neki, hogy ott vagy, nem csak az ágyában, hanem a szívében a lelkében, a gondolataiban nap, mint nap…. Tovább »

A legnagyobb vereség a világon

legnagyobbvereseg „A legnagyobb vereség a világon: megszokni a rosszat.” De vajon mi a rossz? Honnan tudjuk, hogy amiben élünk, és amit érzünk az rossz? Amikor sírunk? Amikor már boldogtalanok vagyunk? Amikor feszt vergődünk a kalitkánkban? Amikor reménytelennek érezzük a mindennapokat? Vagy amikor magányosak vagyunk? Amikor látjuk, hogy valami egyáltalán nem tendál a pozitív változás felé? Ilyenkor… Tovább »

Te igenis ott vagy, az első sorban!

elsosor Te egy igazi nő vagy. Egy vérbeli, ízig-vérig vadító, szexi és értékes nő. Aki mást mond, vagy mást próbál elhitetni veled, az csakis rosszat akar neked. Ugyanis vannak olyan emberek, akik gyengék mind jellemre, mind kitartásban, nekik olyan nőre van szükségük általában, akik folyton a segítségükre szorul. Mert ők ettől érzik magukat erősebbnek. Akik mellett fitogtathatják… Tovább »

Örök dilemma

astridorokdilemma Továbblépnél? Menj, indulj el! És ne azt kérdezgesd folyton magadtól, hogy „mi van ha?”. Mi van ha, most másképp lesz? Mi van ha, most összejön? Mi van ha, most van itt az ideje? Mi van, ha az egész éltünket ez határozza meg, észre sem vesszük, és egyáltalán nem tudunk továbblépni. Van, ahol már dolgunk elvégeztetett,… Tovább »

Egy igazi férfi

astrid-igaziferfi Egy igazi férfi… … sosem tiszteletlen a nők felé. … nem érzi magát feljebbvalónak egy nőnél. … nem megy be előtted az ajtón. … nem száll fel előtted a buszon. … nem ül le a buszon, amikor nők állnak körülötte. … nem iszik mértéktelenül, eszméletlenre magát. … legyőzi a szenvedély betegségeit. … sosem fordítja el… Tovább »

3 szabály, hogy mindennap jól érezd magad!

pozitivelet „Ne rohanj, és ne emészd magad, csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.” (W. Hagen) Te megállsz, és érzed a virágok illatát? Látod magad körül a szépet? Pozitívak a gondolataid? Boldog vagy? Minden nap érzel boldogságot? Ha nem akkor „állj meg és érezd a virágok illatát!” Nem csak most az adventhez… Tovább »

(NE) Legyünk barátok!

barat-2 Nem tudok egyelőre nem haragudni rád, idővel biztos másképp lesz, de most ez van! Azt mondod legyünk barátok? Azt mondod, őt választod, őt szereted, de mi legyünk barátok? Hogyan? Hogyan, mikor már annyi fájdalmat okoztál?! Barát számomra az, akire lehet számítani, aki a javamat akarja, aki meghallgat, ha bármi gondom támad, aki segít a bajban…. Tovább »

„Mindenki a saját sorsának kovácsa”

rozsa Avagy „Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol!” Sokat hallottam ezt gyerekkoromban és szeretem mindkét mondást. Valóságtartalommal bír. És nap, mint nap szembesülök igazával. Sokszor nem értem az embereket, miért hasonlítják magukat a másikhoz. Folyton a rivalizálás, akár olyan dolgokon is, amelyek megváltoztathatatlanok. Két különböző úton lévő ember nem mérheti magát ugyanazzal a mércével. Mindenki saját… Tovább »

Meddig boldogít a pénz?

meddig-boldogit-a-penz Hogyan változtat meg valakit a pénz és a hatalom. Hogyan repül valakivel messzire a „varázsszőnyeg” a nagy emberek világában, amikor a kicsit már nem becsüljük, a régieket nem ismerjük. Feledésbe merült igaz életünk elfelejtjük. Elég az udvarias vicsorgás igaz barátok mosolya helyett?! Elég a csillogás és villogás a meghittség helyett?! A munka, szórakozás helyett? A… Tovább »

Hálanapló, mint olyan a Vénuszról

hálanapló Hálanapló… Személy szerint sosem írtam még ilyet. De talán itt lenne az ideje elkezdeni mindenkinek. Sokat gondolkoztam milyen téma van manapság, amelyet szívesen kiveséznék, eltűnődtem ilyen üresek lennének a gondolataim?! Vagy egyszerűen most csak nyugalom van és nincs olyan, ami érdekes lenne, ami rengeteg kérdést vetne fel. Van ez így máskor is, máshol is. Ilyenkor… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!