Astrid - Én is a Vénuszról jöttem

Miért utazz MÉG Rómába?

Miért Róma? 3 részes sorozatomban választ kapunk, miért érdemes az olasz fővárosba utazni. Mi az a nevezetesség, amit mindenképpen meg kell ismerni első ideutazásunk során. Kihagyhatatlan kötelező turista helyek. A város sokszínűsége kitűnik a bemutatott látványosságokból.   Többnyire választ kapunk arra, miért utánozhatatlan, időtálló, hithű és izgalmas. Róma egy megunhatatlan város, amely mindig tartogat magában újat… Tovább »

Miért Róma? III. rész: „Minden út Rómába vezet!”

„Róma az örök város”, ahol az ott nyaraló próbálja felvenni az olasz stílus minden ritmusát. Az utcákon hangoskodó öltönyös férfiak és divatbemutatókon megjelenő darabokban sétálgató nők színes képet adnak a város temperamentumáról. Stílus, elegancia, divat, mind megtalálható egy séta alkalmával a többi lenyűgöző épület, vár, és tér mellett. Így ad egész képet magáról. Eddigi bejegyzésekben… Tovább »

Miért Róma? II. rész: „Az örök város”

Olaszország fővárosa csodálatos meglepetéseket tartogat mindenki számára. Miért Róma? I. rész: „Rómában élj úgy, mint a rómaiak” bejegyzésben kiderül, hogy ez a nyüzsgő város miért érdekes, szabad és utánozhatatlan. Tovább tekintve a város látványosságain rájövünk, hogy ennél sokkal több jelzővel tudjuk meghatározni, hogy miért Róma (még) a megfelelő úti cél. Mert dinamikus, mint a Forum… Tovább »

Miért Róma? I. rész: „Rómában élj úgy, mint a rómaiak”

Szerettem volna egy sorozatot indítani, amiben leírom, én hogyan láttam Olaszországot, Rómát. De egyszerűen olyan sok lapot találtam róla a neten, hogy eltántorodtam a gondolattól. Aztán rájöttem, hiába láttam sok írást róla, természetes mit hittem, hogy egy több mint kétezer éves városról, én fogok először írni?! Nem… Vagyis de! Saját szemszögemből, nézőpontomból, saját élményeimről én… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!