Astrid - Én is a Vénuszról jöttem

A legnagyobb vereség a világon

legnagyobbvereseg „A legnagyobb vereség a világon: megszokni a rosszat.” De vajon mi a rossz? Honnan tudjuk, hogy amiben élünk, és amit érzünk az rossz? Amikor sírunk? Amikor már boldogtalanok vagyunk? Amikor feszt vergődünk a kalitkánkban? Amikor reménytelennek érezzük a mindennapokat? Vagy amikor magányosak vagyunk? Amikor látjuk, hogy valami egyáltalán nem tendál a pozitív változás felé? Ilyenkor… Tovább »

Te igenis ott vagy, az első sorban!

elsosor Te egy igazi nő vagy. Egy vérbeli, ízig-vérig vadító, szexi és értékes nő. Aki mást mond, vagy mást próbál elhitetni veled, az csakis rosszat akar neked. Ugyanis vannak olyan emberek, akik gyengék mind jellemre, mind kitartásban, nekik olyan nőre van szükségük általában, akik folyton a segítségükre szorul. Mert ők ettől érzik magukat erősebbnek. Akik mellett fitogtathatják… Tovább »

(NE) Legyünk barátok!

barat-2 Nem tudok egyelőre nem haragudni rád, idővel biztos másképp lesz, de most ez van! Azt mondod legyünk barátok? Azt mondod, őt választod, őt szereted, de mi legyünk barátok? Hogyan? Hogyan, mikor már annyi fájdalmat okoztál?! Barát számomra az, akire lehet számítani, aki a javamat akarja, aki meghallgat, ha bármi gondom támad, aki segít a bajban…. Tovább »

„Mindenki a saját sorsának kovácsa”

rozsa Avagy „Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol!” Sokat hallottam ezt gyerekkoromban és szeretem mindkét mondást. Valóságtartalommal bír. És nap, mint nap szembesülök igazával. Sokszor nem értem az embereket, miért hasonlítják magukat a másikhoz. Folyton a rivalizálás, akár olyan dolgokon is, amelyek megváltoztathatatlanok. Két különböző úton lévő ember nem mérheti magát ugyanazzal a mércével. Mindenki saját… Tovább »

Így kezdhetsz új életet

astrdi új élet 2 Van úgy, mikor kis világunkban vihar keletkezik és a villámok szanaszét verik az életünket. Persze csak képletesen. Semmi sem jó, sehol nem jó, és egyre több embert marunk el magunk mellől. Depressziósan és érdektelenül ülünk a négy fal között és őket hibáztatva saját kudarcainkért, vágyunk egy jobb világra. Másik helyen, másik kontinensen, másik környezetben. Hosszú… Tovább »

Bátorító

ragyogj2 Miért jobb Nálad?! Mert idősebb? Miért értékesebb Nálad?! Mert több a keresete? Miért barátságosabb Nálad?! Mert szebb az otthona? Miért hiszed mindezt el?! Ha Ő így gondolja, hagyd! Ne elégedj meg a második hellyel, amikor első is lehetsz. Ne gondold, hogy bárki jobb nálad, azért mert azt mondja. Ne hagyd, hogy lehúzzon az áradozásával, és… Tovább »

Ragyogj!

Ragyogj Sikeresség, öntudatosság, önbizalom, határozottság. Ezek azok a tulajdonságok, amelyeket csak mi tudunk létrehozni önmagunkban. Amennyiben gyávák vagyunk, és magunkról keveset gondolunk, úgy mi magunk vagyunk saját ellenségei. Ha nem hisszük el, hogy van kisugárzásunk, ha nem látjuk be, hogy csinosak vagyunk, ha nem fogadjuk el, hogy jól nézünk ki, hogy van, akinek mi jelentünk mindent,… Tovább »

Láss tisztán!

lass tisztan Ébredj fel, csak játszik veled, nyisd fel a szemed, és lásd, amit mások is látnak, tudd meg, hogy nem akar magának, ha akarna nem bántana, akkor mindenét odaadná azért, hogy boldognak lásson. Bármit megtenne egy mosolyodért. Egy szerelmes pillantásért. Miért nem veszed észre, hogy csak hiteget, csak áltat, csak mókázik veled?! A félelme, hogy egyedül… Tovább »

Ne add fel!

neaddfel Mindig van egy pillanat az életünkben, amikor rájövünk, valaki, aki csak minimális érzelmekkel van felénk, számunkra sokkal többet jelent. Amikor elveszíteni látjuk azt a keveset is belőle, akkor kezdünk csak igazán ragaszkodni hozzá. Ez szerelmi életünk legfájdalmasabb pillanata, ráébredni, hogy eddig ott volt és most már nincs, hogy eddig a miénk volt, és most már… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!