Astrid - Én is a Vénuszról jöttem

A lány, aki mindent akart

„A lány, aki mindent akart. De semmit sem fogott.” Igen ez a mondás így folytatódik. De mi van akkor, ha annyira akarta, hogy a befejezés inkább a mindent vitt?! Ugyanis céljait nézve továbbra sem éri be kevesebbel. Mindent akar, minden kell neki. Na, nem abban az örök elégedetlen sznob stílusban. Hanem abban a legjobb és… Tovább »

A legnagyobb vereség a világon

„A legnagyobb vereség a világon: megszokni a rosszat.” De vajon mi a rossz? Honnan tudjuk, hogy amiben élünk, és amit érzünk az rossz? Amikor sírunk? Amikor már boldogtalanok vagyunk? Amikor feszt vergődünk a kalitkánkban? Amikor reménytelennek érezzük a mindennapokat? Vagy amikor magányosak vagyunk? Amikor látjuk, hogy valami egyáltalán nem tendál a pozitív változás felé? Ilyenkor… Tovább »

Bontakozz ki – légy önmagad!

A Tintafolt blog vendégül látja 12 blogger írását különböző témákban. A májusi téma a kibontakozásról az enyém lett. Így lehetőségem nyílik, hogy más blogján kibontakoztassam szárnyaimat, köszönet ezért Tündének!   Bontakozz ki – légy önmagad!   Hátra dőlni. Nyugodt lenni, lelkünkben szárnyalni, ritka pillanatok egyike. Amikor rájövünk, az élet túl rövid ahhoz, hogy görcsöljünk, hogy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!