Astrid - Én is a Vénuszról jöttem

Honnan tudhatod?

honnantudhatod Hogy mit? Azt a bizonyos tényt, amelyet visszaigazolásával adhat, azt, amit annyira várnál. Amit kizárólagosan csak tőle várnál. Hogy mit? Hogy szeret, hogy gondol rád, hogy hiányzol neki, mikor nem vagy mellette eszébe jutsz, hogy fontos vagy neki, hogy ott vagy, nem csak az ágyában, hanem a szívében a lelkében, a gondolataiban nap, mint nap…. Tovább »

Hagyj fel ezzel a kifejezéssel!

stop Az emberek sokasága két csoportra oszlik, akik használják, és akik falra másznak a következő kifejezéstől: „Nekem mindegy.” Ilyenkor a másikban felmerül a kérdés: Valóban mindegy lenne? Nincs olyan, hogy neked vagy nekem mindegy. Mert sosem mindegy. Mert egy ilyen mondat mögött vagy sértődöttség áll, gúny vagy dac. Vagy gyengeség és félelem. De minden esetben akarat…. Tovább »

A legnagyobb vereség a világon

legnagyobbvereseg „A legnagyobb vereség a világon: megszokni a rosszat.” De vajon mi a rossz? Honnan tudjuk, hogy amiben élünk, és amit érzünk az rossz? Amikor sírunk? Amikor már boldogtalanok vagyunk? Amikor feszt vergődünk a kalitkánkban? Amikor reménytelennek érezzük a mindennapokat? Vagy amikor magányosak vagyunk? Amikor látjuk, hogy valami egyáltalán nem tendál a pozitív változás felé? Ilyenkor… Tovább »

Levél a Szívemnek

levelaszivemnek Nem, most nem Rád gondoltam! Levél az igazi szívemnek, neki, akinek már most magyarázattal tartozom, a rengeteg törésért, repedésért, amiért én is felelős vagyok. Magyarázattal tartozom mind a múlt, mind a jövőbeli hibáim elkövetéséért. Mert hiába a tapasztalat, hiába az észérvek, megint bele fogok csúszni ugyanabba a hibába, megint hagyom magam „elvinni”, megint kiteszem a… Tovább »

Te igenis ott vagy, az első sorban!

elsosor Te egy igazi nő vagy. Egy vérbeli, ízig-vérig vadító, szexi és értékes nő. Aki mást mond, vagy mást próbál elhitetni veled, az csakis rosszat akar neked. Ugyanis vannak olyan emberek, akik gyengék mind jellemre, mind kitartásban, nekik olyan nőre van szükségük általában, akik folyton a segítségükre szorul. Mert ők ettől érzik magukat erősebbnek. Akik mellett fitogtathatják… Tovább »

Terülj, terülj, asztalkám

terasz Receptek, amelyek megfűszerezhetik a mindennapjainkat! Üdvözlök Mindenkit a Terasz menüpontban! Az Astrid – Én is a Vénuszról jöttem blogon érzelmi, szerelmi, kapcsolati témákban írt posztoktól eltérő módon itt a gasztronómia területén szerzett különböző ételek és italok receptjeit olvashatjátok. Őszintén szólva, nem vagyok egy jó konyhai kellék, de ezek a receptek minden kezdőnél biztos sikerélményt érnek… Tovább »

Örök dilemma

astridorokdilemma Továbblépnél? Menj, indulj el! És ne azt kérdezgesd folyton magadtól, hogy „mi van ha?”. Mi van ha, most másképp lesz? Mi van ha, most összejön? Mi van ha, most van itt az ideje? Mi van, ha az egész éltünket ez határozza meg, észre sem vesszük, és egyáltalán nem tudunk továbblépni. Van, ahol már dolgunk elvégeztetett,… Tovább »

Egy igazi férfi

astrid-igaziferfi Egy igazi férfi… … sosem tiszteletlen a nők felé. … nem érzi magát feljebbvalónak egy nőnél. … nem megy be előtted az ajtón. … nem száll fel előtted a buszon. … nem ül le a buszon, amikor nők állnak körülötte. … nem iszik mértéktelenül, eszméletlenre magát. … legyőzi a szenvedély betegségeit. … sosem fordítja el… Tovább »

Texas Holdem, tét: a szíved

texas holdem tét a szíved Egy szenvedélyes kapcsolatban, ahol a férfi igazán férfi, és a nő ízig-vérig nő, ahol a szenvedély jelen van, ott a kapcsolat, olyan, mint egy izgalmas póker játszma. Az élet egy hatalmas zöld asztal, és sosem lehetsz biztos abban, milyen lapok érkeznek, és vajon nyerésre állsz-e. Az egész mindig épp a sors aktuális lapjárásán múlik. Minden… Tovább »

3 szabály, hogy mindennap jól érezd magad!

pozitivelet „Ne rohanj, és ne emészd magad, csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.” (W. Hagen) Te megállsz, és érzed a virágok illatát? Látod magad körül a szépet? Pozitívak a gondolataid? Boldog vagy? Minden nap érzel boldogságot? Ha nem akkor „állj meg és érezd a virágok illatát!” Nem csak most az adventhez… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!