Astrid - Én is a Vénuszról jöttem

Hazudj még nekem!

Amikor oszladozni kezdenek a vihar felhők és rájössz, hogy ez most más mint a többi, ez a vihar elsöpört mindent, mindent ami benned volt és mindent ami ő benne volt. Rájössz, hogy mennyire üres ott legbelül, várod, hogy elmúljon, pedig nem fog magától megszűnni. Tétován andalogsz, céltalanul bolyongsz, nem találod a helyed és azt akarod… Tovább »

Egy lány naplójából: A szerelem vak

Mindig elhiszem, és mindig remélek. Meglátlak és mindent elfelejtek. Boldogság önti el szívemet. Elfelejtem a kételyeket, elillan a kétség, már nem tudom mi volt a gond, mely könnyeket csalt oly sokszor a szemembe. Arcom derűs, szemem csillog, a szám mosolyra görbül, elönt a forróság és az agyam csak üres. Hallom, ahogy dobog a szívem. Mélyeket,… Tovább »

Szépség vagy Szörnyeteg?!

Ki ne ismerné a híres Disney mesét, A Szépség és a Szörnyeteg címmel. A mese, mely már gyerekkorunkban megtanít arra, hogy a külsőségek, nem minden téren valós okok az ítélkezésre és a véleménynyilvánításra. Sokszor a mindennapokban elfelejtjük, hogy a mese a külsőségekre hívja fel a figyelmet, hogy az nem minden, mert az igazi a belső… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!