Astrid - Én is a Vénuszról jöttem

Az én kedvenc bloggerem! – Március

„Az én kedvenc bloggerem!” játék, egy olyan kezdeményezés, amely arra hivatott, hogy bemutassa minden blogger adott hónap legszívesebben olvasott blogját. Ezzel is támogatva egymást, és új ötleteket adva az olvasóközönségnek más perspektívákra.

 

Március hónapban óriási megtiszteltetés ért, miszerint nem csak leírhatom, hogy számomra a hónapban ki volt a legolvasottabb blogger, hanem „Az én kedvenc bloggerem!” játék házigazdája is lehetek!

Tehát március hónapban az én kedvencem sok egyéb blog között, és nem csak márciusban, hanem általánosságban is régóta nagy kedvencem, egy olyan blogger, aki tele van életerővel, ötletekkel, szeretettel és energiával.

Életérzéssel teli riportjai, tanulságos meséi, hétköznapi bejegyzései, izgalmas kvízei és szívbemarkoló versei minden téren kellemes időtöltést nyújtanak.

Blogja a Hétköznapi SzuperMamik kategóriával minden anya számára bizonyítja az út nehézségeit és erőt ad a győzelemhez is! Írásai nem csak anyukáknak segítenek, hanem olyan nőknek, akik az anyaság útjára szeretnének lépni.

Kedves segítőkész ember, aki a betűk által egy új színű világot hoz létre. Ő nem más, mint PinkAnyu.

És az ő PinkAnyu blogja, mert a világ benned él!

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél tagja lenni szuper közösségeknek, kövess minket Facebookon is:

Astrid

PinkAnyu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!